考生您好,欢迎访问湖南自考网!本站非教育主管部门官方站点,权威信息以湖南省教育考试院www.hneao.edu.cn为准。

2022年10月自考英语二单选题及答案解析

发布时间:2022-09-17 浏览次数: 通知:2022年湖南自考专/本科学历提升方案出炉!

1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

A.exhibition

B.exception

C.except

D.reception

2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

A.spare

B.fast

C.moderate

D.moral

3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

A.faded

B.illustrated

C.comfined

D.concerned

4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

A.canal

B.tunnel

C.channel

D.cable

5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

A. bean

B.beam

C.bake

D.battery

6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

A. surround

B.substance

C.stretch

D.substitute

7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

A. survived

B.suspended

C.suffered

D.subfected

8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

A. novel

B.spoil

C.acceptable

D.additional

9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

A. sorting

B.joking

C.counting

D.comparing

10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

A. continue

B.bay

C.assistance

D.graduate

答案:

1.A 2.B 3.C 4.A 5.B

6.C 7.A 8.C 9.D 10.A

11.This year our university does not have any _______ to continue the international student exchange program.

A.function

B.fundamental

C.funeral

D.funds

12.Who is the patient being _______ on?

A.painted

B.operated

C.tied

D.fetched

13.Mary is _______ of music but I am not.

A.pause

B.adventure

C.grammatical

D.fond

14.This man has been proved _______ of murder.

A.guilty

B.spoil

C.flash

D.curious

15.The international situation is very _______ in the Middle East.

A.delicious

B.perfect

C.delicate

D.percent

16.Even though he knew that I should study, he still ______ me to go to the movies.

A.recognized

B.extended

C.persuaded

D.unexpected

17.We _______ that it will take another four months to finish this plan.

A.grant

B.estimate

C.council

D.check

18.He read the paper several times but be still _______ some printer’s errors.

A.overlooked

B.ignored

C.noticed

D.outlined

19.She often talks with a _______ appearance but in fact she is always telling lies.

A.tidy

B.sincere

C.worship

D.merry

20.If the students can not support themselves during their study in university, they may ask for a student _______ from the government.

A.menu

B.spoon

C.loan

D.bond

答案:

11.D 12.B 13.D 14.A 15.C

16.C 17.B 18.A 19.B 20.C

上班族抢先定制【学历提升方案】
看不清?点击更换